جراحی پروتز سینه قبل و بعد از بارداری
بارداری، زایمان و شیردهی ممکن است سینه ها را تغییر دهد. بنابراین جای تعجب نیست که بسیاری از زنان از ما در مورد کاشت سینه قبل و بعد از بارداری سوال کنند.
از آنجایی که این مقاله نمونه ای از سوالات رایج بیمارانی است که به کاشت ایمپلنت فکر می کنند، در این مقاله پاسخ سوالات را تجزیه و تحلیل می کنیم. لطفاً به یاد داشته باشید که این مقاله جایگزین توصیه های پزشکی شخصی نیست و پاسخ قطعی و منحصر به فرد همه سوالات خود را باید در جلسه ملاقات حضوری با جراح پلاستیک دریافت کنید.
بسیاری از زنان قبل از اینکه بچه دار شوند، جراحی پروتز سینه انجام می دهند. ایمپلنت سینه نباید بر شانس بارداری یا شیردهی موفق تأثیر بگذارد. با این حال، اگر در حال حاضر باردار هستید یا در حال تلاش برای باردار شدن هستید، ممکن است بخواهید قبل از کاشت ایمپلنت سینه (پروتز سینه) صبر کنید.
آیا شیردهی پس از پروتز سینه امکان پذیر است؟
چگونه بارداری ممکن است سینه ها را تغییر شکل دهد؟
بارداری و شیردهی اغلب اندازه و شکل سینه ها را تغییر می دهد. سینه ها ممکن است پف کند. اندازه ممکن است به طور موقت یا دائم افزایش یا کاهش یابد.
ممکن است یادآوری این نکته مفید باشد که بافت سینه تا حدی از بافت غده ای و چربی ساخته شده است. بارداری، افزایش وزن و تغییرات هورمونی ممکن است باعث رشد این بافت شود. همچنین، نوک سینه ها و هاله ی نوک سینه ممکن است در طول بارداری تغییر کنند و اغلب تیره تر، برجسته تر یا بزرگتر می شوند.
ما به خانم های باردار توصیه می کنیم برای کاشت ایمپلنت تا بعد از بارداری صبر کنند. اگر می خواهید باردار شوید، موضوع کمی پیچیده تر است. در حالی که انجام جراحی بزرگ کردن سینه بی خطر است، ممکن است بعد از بارداری به جراحی مجدد نیاز داشته باشید. زیرا فرم سینه های شما ممکن است تغییر کند. پیش از تصمیم گیری حتماً با جراح پلاستیک خود در مورد برنامه ها و تصمیمات خود صحبت کنید. شما و پزشکتان ممکن است برنامه ای را پیدا کنید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد.
اگر قصد دارید فوراً باردار شوید و یا فرزندی دارید که نیاز به پرستاری و مراقبت دارد، ممکن است نیاز باشد که فعلاً صبر کنید. در برخی موارد نیز ممکن است به جراحی تعویض پروتز سینه نیاز داشته باشید. در واقع برای همه زنان یک دستورالعمل کار نمی کند، مهم است که مزایا و معایب انجام جراحی بزرگ کردن سینه پیش از تصمیم گیری برای انجام جراحی در نظر بگیرید.
افزایش سایز سینه قبل از بارداری:
زنانی که امیدوارند در آینده نزدیک یا دور باردار شوند، اغلب می پرسند که آیا جراحی پروتز سینه بر توانایی آنها برای شیردهی تأثیر می گذارد یا خیر؟! اگر این چیزی است که در آینده به آن امیدوار هستید، حتماً این موضوع را با جراح پلاستیک خود در میان بگذارید.
برخی از برش هایی که گاهی در طی جراحی پروتز سینه ایجاد می شود شامل برش بافت غدد است. این لزوما شما را از شیردهی باز نمی دارد، اما ممکن است آن را دشوارتر کند یا حتی شما را مستعد ابتلا به ورم پستان کند. جراح شما ممکن است یک برش متفاوت، نوع دیگری از ایمپلنت یا سایر تغییرات را توصیه کند.
تفاوت پروتز سینه سیلیکونی و سالین چیست؟
برخی از زنان در مورد نشت سیلیکون به شیر مادر ابراز نگرانی می کنند. در حالی که داده های علمی این نگرانی را تایید نمی کند، برخی از کاشت ایمپلنت های سالین احساس بهتری دارند. در واقع، طبق گفتههای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC)، هنوز هیچ گزارش بالینی جدیدی مبنی بر ایجاد مشکل برای نوزاد مادران دارای ایمپلنتهای سیلیکونی وجود ندارد.
انتخاب قطعی برای همه وجود ندارد، اما جراح پلاستیک شما قصد دارد به شما کمک کند تا بهترین انتخاب را برای نیازهای خود داشته باشید.
جراحی لیفت سینه و پروتز سینه بعد از بارداری:
پس از بارداری و احتمالاً شیردهی، برخی از زنان متوجه میشوند که میخواهند لیفت سینه را انجام دهند تا اندام قبل از بارداری خود را بازیابی کنند. برخی نیز ممکن است بخواهند سایز پروتز سینه خود را تغییر دهند. تغییرات سینه پس از بارداری، کاهش وزن و شیردهی در افراد مختلف بسیار متفاوت است. برخی متوجه می شوند که سابز سینه هایشان افزایش یافته است، در حالی که برخی دیگر ممکن است افتادگی سینه را تجربه کنند. جراحی اصلاح سینه برای زنانی که پیش از بارداری ایمپلنت انجام داده اند، رایج است.
جراحی لیفت سینه یک روش محبوب است که علاوه بر جراحی شکم، در “مامی میک اور” نیز گنجانده می شود. در صورتی که با این اصطلاح آشنا نیستید، «مامی میک اوور» یک پکیج جراحی شامل چند روش زیبایی است که یک مادر ممکن است بعد از بارداری برای بازیابی اندام قبل از بارداری خود انتخاب کند. به عنوان مثال، یک زن ممکن است لیفت سینه، لیپوماتیک و ابدومینوپلاستی را به عنوان «مامی میک اوور» انتخاب کند.
زمان بندی برای انجام جراحی پروتز سینه
یک پاسخ مطلق برای این سوال که بهترین زمان برای انجام جراحی افزایش سایز سینه چه زمانی است وجود ندارد. این جراحی و سایر روش های جراحی مامی میک اوور را به بعد از دوران بارداری موکول کنید، این توصیه ای است که در حالت کلی می توان درنظر گرفت.
اگر قصد دارید در چند سال آینده باردار شوید، اما جدول زمانی مشخصی ندارید، ممکن است بخواهید با این فکر که ممکن است سینههایتان تغییر کند، عمل بزرگ کردن را هم اکنون برنامه ریزی کنید. این بستگی به احساس شما دارد و اینکه آیا احساس می کنید که سینه های بزرگتر کیفیت زندگی شما را در حال حاضر افزایش می دهد یا خیر. مطمئن شوید و برنامه های خود را با پزشک خود در میان بگذارید. جراحی که در آن ناحیه آرئول و بافت غدد را دست نخورده باقی بماند، کمترین احتمال را دارد و مهارت جراح پلاستیک انتخابی شما نیز تأثیر زیادی بر نتیجه جراحی خواهد داشت.
اگر در حال تلاش برای باردار شدن هستید، انتخاب اینکه جراحی را انجام دهید و یا صبر کردن همچنان با شماست. فقط در نظر داشته باشید که ممکن است بسته به اینکه چه مدت بعد باردار می شوید، نیاز به لغو یا برنامه ریزی مجدد برای جراحی داشته باشید. بسته به بودجه، اهداف و تحمل ریسک، ممکن است منطقی باشد که تا بعد از پس از آن برای این جراحی صبر کنید.
اگر از قبلا ایمپلنت دارشته اید، مطمئن باشید که اکثر زنان در صورت تمایل میتوانند شیر بدهند و ایمپلنتها نباید هیچ جنبه دیگری از بارداری یا زایمان را تحت تأثیر قرار دهند. چالش اصلی ممکن است تغییر اندازه و شکل سینه ها برای بسیاری از زنان باشد. با این حال، این در مورد افزایش وزن، کاهش وزن، یائسگی و تغییرات مختلف زندگی نیز صادق است.
خطرات مرتبط با ایمپلنت سینه
به طور کلی، ایمپلنت های سینه ایمن هستند و مردم چندین دهه است که آن را انجام می دهند.
برای این جراحی نیز مانند هر روش دیگری، خطراتی وجود دارد. این خطرات شامل:
- اگر ترجیحات یا سلایق شما تغییر کند یا افزایش وزن یا بارداری سینه های شما را تغییر دهد، نیاز احتمالی به اصلاح یا برداشتن ایمپلنت سینه وجود دارد.
- انقباض کپسولی به بافت اسکار گفته می شود که ممکن است در اطراف ایمپلنت ایجاد شود.
- از دست دادن حس نوک پستان یا تغییرات دیگر.
- درد سینه
- ایمپلنت های سیلیکونی ممکن است پاره شوند یا نشت کنند.
- پزشک شما در مورد این و سایر خطرات احتمالی و هر عامل خاصی که احتمال عوارض را افزایش می دهد صحبت خواهد کرد.
مراحل بعدی: برای مشاوره برنامه ریزی کنید!
اولین قدم شما در برنامه ریزی برای انجام جراحی پروتز سینه، تعیین وقت مشاوره است. در طول مشاوره، حتماً در مورد هر گونه سؤال یا نگرانی در مورد کاشت ایمپلنت، چه قصد بچه دار شدن دارید یا نه، صحبت کنید.
تیم جراحی پلاستیک دکتر فدایی ، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی به شما در تصمیم گیری و بررسی گزینه های جراحی کمک می کند. برای تعیین وقت مشاوره با ما تماس بگیرید.